Kaffe på menyn är en exklusiv coffee table-bok och kokbok gjord i samarbete med Arvid Nordquist och Kocklandslaget.
Tidningsmakarna har varit till hjälp med produktion och att ta fram koncept till den lyxiga boken.
I Kaffe på menyn bjuder några av Kocklandslagets mest kreativa hjärnor på fantastiska maträtter som på ena eller andra sättet har kaffe på ingredienslistan. Vad sägs till exempel om Tia Strandbergs Fläsksida med rökig kaffeglacering, broccolipuré och krispiga svålar. Eller Tartalett med kaffesump, karamelliserat äpple och kaffe-crème fraicheffla, signerad Matilda Ewaldh.
Boken har hittills tryckts i två upplagor. Den används som giveaway vid speciella tillfällen och säljs i utvalda butiker.
Bokens innehåll – tillsammans med till exempel filmat ”behind-the-scenes-material” – återanvänds och bearbetas om till nytt content i printade och digitala kanaler.
Kommentarer